Middagstips til helga.

 

 

 

 Hei alle søte lesere, så var helga her igjen..

Lurer på om det er alderen som gjør seg gjeldene ? Synes dagene går så utrolig fort.

Flink å planlegge masse gjøremål, men ikke alt som blir som planlagt.. Men som de sier planlegging er jo halve jobben.

Ellers har vi fortsatt et utrolig vakkert vær her i nord, gradestokken kryper stadig nedover, men solen skinner og naturen gnistrer i høstfarger, og om kvelden eksploderer himmelen i vakre farger.  Etter en fantastisk sommer og høst (endelig) føler jeg meg for en gangs skyld klar til å møte vinter og kulde.

 

  

 Dette ble bildet ble tatt utfor hytta vår på onsdag kveld,- bare så vakkert..

Naturen imponerer,  fasinerer og alle media fosser over av de vakreste naturopplevelser.. Det er utrolig så mange vakre bilder folk har foreviget.. Elsker å se på alle de ulike motiver, følelser og farger mange har fanget i et bilde.

Liker du høsten ? Jeg elsker den når den har vært så flott som i år. Kunne gjerne vart enda lenger ;)

 

 

 

 

 

Denne retten var middagen vår i går, nydelig ovnsbakt laks med masse krydder og som tilbehør en nydelig brokkolisalat..  mmm

Denne salaten anbefales å prøve, om du  ønsker kan den brukes til middag alene, ha gjerne litt mere bacon da...

 

 

 

 

  

 Brokkoli salat

 

1,5 bukett med brokkoli, skjært i små buketter, bruk stilken. Skjær av det mest bitre av stilken, skjær resten i små terninger.( og ja, den skal være rå )

1 pk creme fraiche

1 pk majones

3 fedd hvitløk, finhakket

3 ss eddik 7 %

3 ss Tagatesse

60 g stekt bacon i små terninger

15 rosiner

ca 20 hasselnøtter

 

-Bland alt det våte med krydder, deretter resten sammen, smak til.. og nyt... 

Bare elsker bacon ;)

Laksen, skjærer du i porsjonstykker, krydre med masse krydder du liker , klem litt sitron over . Stek på 180 grader i 15 minutter og server sammen med brokkolisalaten. 

Ha en herlig helg folkens, nyt fredag, den beste dagen i uka..

16 kommentarer

Matilde

27.09.2013 kl.08:41

Åh nå fikk jeg vann i munnen!! Brokkoli og bacon er verdens deiligste kombo

matgladilavkarbo

27.09.2013 kl.12:41

Matilde: ja denne salaten blir garantert ofte servert hos meg heretter.. Nydelig ;) ha en stråoende god helg

27.09.2013 kl.12:42

Mmmn så godt ut😄

matgladilavkarbo

27.09.2013 kl.18:13

Anonym: takk :) god helg :)

27.09.2013 kl.22:13

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Lyst til å gå inn å stemme på Nr. 2? :D:D "keep calm and travel safe"

Helena

05.10.2013 kl.01:17

Halloi!!! Jeg må bare fortellle deg at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen??? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!

Karine

05.10.2013 kl.12:16

Heisann!!!!! Må bare si at dennne bloggen er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen?? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!!!!!

Amalie

10.10.2013 kl.02:50

Hallo!!!!!!! Alt bra? Helt til å begynne med at dene siden er den beste nettsiden på heile blogg.no, det synes jeg 100%! Jeg vil beklage at jeg ike har skrevet komentar når jeg har vært å lest her før men noken gannger så er man bare litt lei å så lar man være. Etter min mening er det nemlig sykt mange dume sender inn komenterer. Jeg har flere ganger nemlig selv uhøflige komenterer før når jeg hadde nettside. Det var veldig vondt. Jeg håper dypt at du ikkje får noen frekje komentarer og at du får sinnsykt mange flere motiverende komenterer. Siden jeg har lagt ned bloggg tykjet jeg at jeg skulle dele ein lenke til 1 quiz som jeg nettopp har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg viner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du deltok!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

27.10.2013 kl.00:30

så mye gode tips! flott blogg! :) Ha ei fortsatt fin helg! :)

Ragnhild

30.10.2013 kl.10:46

Hei. Hva slags krydder bruker du på laksen, trenger inspirasjon til forandring da jeg lett bruker et samme om igjen. :)

matgladilavkarbo

30.10.2013 kl.23:18

Lotte Fagerheim: tusen takk så snill du er ;)

matgladilavkarbo

30.10.2013 kl.23:27

Ragnhild: hei, mye du kan bruke til laks ;) pesto er enkelt og fullt av smak, det finnes både grønn(basilkum) og rød ( som er tomatisert). Her på bildet har jeg brukt flere typer pepper, sort, rosè pepper, salt, og dill.. ellers er skjærgårdskrydder blandet i olje helt nydelig og enkelt .. soyasaus blandet med litt honning, sitronpepper og litt kokende vann, , mmmm . håper noe fristet. ;)

matgladilavkarbo

30.10.2013 kl.23:29

Amalie: Heisan, beklager seint svar. Tusen takk for så mange fine ord ;) ikke noe særlig med frekke komentarer, ganske ufint spør du meg ;)

matgladilavkarbo

30.10.2013 kl.23:29

Karine: oj så mange fine ord, tusen takk.beklager seint svar. ;)

matgladilavkarbo

30.10.2013 kl.23:29

Helena: ;)

Heidi

24.01.2014 kl.11:58

Dette ser deilig ut. Det blir min lavkarbo middag idag :-) Har laget brokkoli salat før men har da hatt sitron og ikke eddik. Blir spennende å prøve eddik. Ha en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

matgladilavkarbo

matgladilavkarbo

49, Narvik

Jeg er en dame på 49 år, denne bloggen har ligget ubrukt nesten 2 år.. Men nå savnet jeg den, jeg bruker den fremdeles for å få inspirasjon.. Har etter tre år på lavkarbo, levd over ett år på vanlig kost med det som følger med det av sukker og høykarbo mat.. Vekten er gått opp. blodsukkeret er steget kraftig. Nu krever kroppen at jeg tar tak i livet igjen. Tilbake på den sunnere sti, jeg og kroppen min trives med å spise mindre karbohydrater i hverdagen. Så nå er det bare å ta sats.. Jeg blir å legge ut litt oppskrifter og dele llitt av mine hverdager etter hvert.

Norske blogger www.blogglink.no ToppBlogg - toppliste for bloggere
Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits