Lun kyllingsalat.

 

Freddan, beste dagen i uka er her, -igjen.. Dagene går fort, men det kan være like greit, med full vinter utenfor døra. Her var det minus 12 grader ute i morges, men nu e sola kommet og varme litt.

 

 Kanskje du har lyst på kyllingsalat til helga, her er enda en variant.  

Bare elsker kyllingsalater og man kan lage de i 100 ulike variasjoner, denne ble en innertier etter min smak..

Nydelig krydret stekt kyllingbryst, blandet salat, aspargestopper, pinjekjerner med en herlig dressing med smak av chevre.

 


.

Til 2 personer brukte jeg 2 kyllingfileter

Stek kyllingbrystene i godt med krydder, bruk de smakene du liker, jeg brukte paprikapulver, spisskummin, pepper, urtesalt og litt estragon på slutten av steketiden, ha det gjerne litt sterkt. Stek aspargestopper i samme panne som kyllingen.

Jeg brukte ferdig blandet salat med ruccola og andre bladsalater, 1 ts maiskorn, 1/2 gul paprika, og 2 stekte champignon,

2 ss god oliven olje med litt salt, pepper og vendte inn i salaten. Del opp kyllingen legg over salaten, legg aspargesen over der, strø med pinjekjerner og drypp litt chevre dressing over ..  

 

Dressing:

2 dl creme fraiche

125 g chevre

1 ss honning

litt pepper.

- Kjør sammen med stavmikser

  

Nam nam, kyllingsalat er godt..
5 kommentarer

Min matgale verden

05.04.2013 kl.18:42

Den dressingen hørtes spennende ut. Og salaten så nydelig ut.

fruensvilje

05.04.2013 kl.20:18

Skulle hatt butikken som nabo hver gang du legger ut dei fristande rettane dine :))håper du får en koselig helg,her blir det tur i vedaskogen

matgladilavkarbo

10.04.2013 kl.22:06

Min matgale verden: tusen takk ;) godt å prøve nye smaker

Tinnimor

18.04.2013 kl.09:46

Nam nam :-)

matgladilavkarbo

23.04.2013 kl.21:42

Tinnimor: tusen takk ;)

Skriv en ny kommentar

matgladilavkarbo

matgladilavkarbo

49, Narvik

Jeg er en dame på 49 år, denne bloggen har ligget ubrukt nesten 2 år.. Men nå savnet jeg den, jeg bruker den fremdeles for å få inspirasjon.. Har etter tre år på lavkarbo, levd over ett år på vanlig kost med det som følger med det av sukker og høykarbo mat.. Vekten er gått opp. blodsukkeret er steget kraftig. Nu krever kroppen at jeg tar tak i livet igjen. Tilbake på den sunnere sti, jeg og kroppen min trives med å spise mindre karbohydrater i hverdagen. Så nå er det bare å ta sats.. Jeg blir å legge ut litt oppskrifter og dele llitt av mine hverdager etter hvert.

Norske blogger www.blogglink.no ToppBlogg - toppliste for bloggere
Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits