Til helga kanskje ?

 

Har tenkt lenge på å prøve dette men ikke før nå har jeg kommet meg til det. 

Pizza er fredagsmat her i heimen, passer så bra å lage pizza på ukas siste dag, plante rumpa i sofaen og bare kose seg med tv og god tv mat..

Hvit pizza er vanlig pizza men istedenfor tomatbasert saus, er det brukt creme fraiche med gode smaker i, og toppet med ost, cherrytomat, pinjekjener, nydelig seranoskinke og ruccola.. 

 Og dette smakte over all forventning, nydelig og anbefaler virkelig å prøve, nam nam.

 

 

Ser det ikke godt ut ?



 

 

Pizzabunn;

4 egg

4 ss kremfløte

2 ss olje

1 ts bakepulver

2 ss fiberhusk

2 dl revet hvit ost

3 ss malt sesamfrø

litt salt

3 ts oregano

Bland alt, la svelle noen få minutter og fordel utover på bakepapir..

Stek på 250 grader i 15 minutter..

 

 

Hvit pizza topping:

(til en pizza)

1,5 dl creme fraiche

1 fedd hvitløk, finhakket

1/2 rød chili uten frø, finhakket.

litt salt og litt kvernet pepper.



 

- Ha deretter den toppingen du ønsker, brukte blandet osteblanding ferdig revet og itillegg 2 mozerella legg oppå creme fraicheen, legg masse cherrytomat over (deles i to eller i skiver).

- Stek den på 240 grader til osten er smeltet, ta ut og legg godt med tynne skiver serano skinke oppå, fersk ruccolla strø over pinjekjerner,  og nyyt..



 

Vet va det blir til kos på fredag ja..









14 kommentarer

fruensvilje

03.04.2013 kl.20:46

det ser utrolig lekkert ut :))

Ida

03.04.2013 kl.20:47

Hei! jeg har ny linkrunde på bloggen. Dette er for neste uke. Da blir dt nærmere 10 blogger. Vil du være med? Ps kjempe fin blogg <3 :)

Silje Elisabeth

03.04.2013 kl.20:55

Det så godt ut :) Er ikke noe lavkarbo selv, men sausen tror jeg at jeg skal prøve en gang :)

Ida

03.04.2013 kl.20:59

Den ser kjempegod ut!

Bernadette Blokzijl

03.04.2013 kl.21:02

ser godt ut! :)

Marius

03.04.2013 kl.21:59

Så digg ut. Fikk lyst til å teste selv gitt!

Doris.

03.04.2013 kl.22:36

Mmmmm, den så veeldig god ut. Så fint at du legger ut bilder og oppskrifter på det du lager. Skal prøve meg på den her pizzaen ja :)

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:55

Doris.: ja anbefales, var litt skeptisk må jeg innrømme, men synes den var nydelig ;)

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:55

Marius: syntes dette var nydelig og helt ny smak .. morsomt ;)

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:56

Bernadette Blokzijl: tusen takk ;)

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:57

Ida: ja denne anbefales, om du ikke er på lavkarbo, smaker det nok ekstra godt med tynn vanlig bunn ,9

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:58

Silje Elisabeth: Ja ikke sant ;) det er det som er fint med oppskrifter , man plukker det man vil og setter det sammen til noe som passer en selv ;) lykke til .

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:58

idara: vet ikke hva det er , skal kikke innom ;) tusen takk snille du ..

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.22:59

fruensvilje: var kjempe godt dette, og på vanlig tynn pizzabunn er den nok enda mer himmelsk ;)

Skriv en ny kommentar

matgladilavkarbo

matgladilavkarbo

49, Narvik

Jeg er en dame på 49 år, denne bloggen har ligget ubrukt nesten 2 år.. Men nå savnet jeg den, jeg bruker den fremdeles for å få inspirasjon.. Har etter tre år på lavkarbo, levd over ett år på vanlig kost med det som følger med det av sukker og høykarbo mat.. Vekten er gått opp. blodsukkeret er steget kraftig. Nu krever kroppen at jeg tar tak i livet igjen. Tilbake på den sunnere sti, jeg og kroppen min trives med å spise mindre karbohydrater i hverdagen. Så nå er det bare å ta sats.. Jeg blir å legge ut litt oppskrifter og dele llitt av mine hverdager etter hvert.

Norske blogger www.blogglink.no ToppBlogg - toppliste for bloggere
Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits