Litt av hvert..Heisan alle kjekke mennesker.. 

Her i Narvik sner og sner det, virker som det aldri blir slutt på sne og vinter, men det gjelder å ha troen..

Har kost meg inne på kjøkkenet og hatt en liten bakedag, liker å stulle og stelle på kjøkkenet med radioen i bakgrunnen og en kopp kaffe i nærheten. Kos kos kos ;)

 

 

Prøvde meg på oppskriften til fotballfrue bloggen sine lavkarbo boller, og må så jeg ble overrasket hvor gode disse er..

 Vanskelig å komme nærmere enn dette på smaken av gode boller når du bruker mandelmel istedenfor hvetemel. Så i dag ble det nydelige ferske boller til kaffen, og jammen meg ble det boller med hvitost til kvelds også.. mmmm.

Her er linken til bloggen hennes og oppskriften på bollene,  http://fotballfrue.no/2011/10/14/oppskrift-pa-skikkelige-boller-lchf/ 

Og så ble det mandelkjeks, disse baker jeg minst hver 14 dag og da gjerne oppskriften ganget med 2 eller 3, vi har de fast i en tett boks og er et bare må ha her i hjemmet..

http://matgladilavkarbo.blogg.no/1346968773_sunnere_mandelkjeks_m.html

Og til min skjønne, snille svigermor bakte jeg en toska kake...

Koselig å glede andre innimellom synes du ikke ?

6 kommentarer

kristinerosok

12.03.2013 kl.22:29

Så flink du er å bake. Det så veldig godt ut :)

Rebekka

13.03.2013 kl.09:31

Mmmm nam ser godt ut. Flink du er på kjøkkenet, og snill som baker kake til svigermor :)

Ha en super dag

KLem

Merethe

13.03.2013 kl.22:28

Kjære bloger! Vi jobber med en markedsundersøkelse om blogging. Alle som deltar i spøreundersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Kan du hjelpe oss? :-)

matgladilavkarbo

14.03.2013 kl.13:00

Merethe: kan godt vurdere det ja ;)

matgladilavkarbo

14.03.2013 kl.13:01

Rebekka: tusen takk snille du, elsker å kokkelere på kjøkkenet.. Vært lite med det, men kommer sterkere tilbake,,,ønkser deg en super fin dag tilbake ; klem..

matgladilavkarbo

14.03.2013 kl.13:02

kristinerosok: tusen tusen takk ;) ja alt smakte nydelig, bollene forsvant før de var avkjølt , hehe

Skriv en ny kommentar

matgladilavkarbo

matgladilavkarbo

49, Narvik

Jeg er en dame på 49 år, denne bloggen har ligget ubrukt nesten 2 år.. Men nå savnet jeg den, jeg bruker den fremdeles for å få inspirasjon.. Har etter tre år på lavkarbo, levd over ett år på vanlig kost med det som følger med det av sukker og høykarbo mat.. Vekten er gått opp. blodsukkeret er steget kraftig. Nu krever kroppen at jeg tar tak i livet igjen. Tilbake på den sunnere sti, jeg og kroppen min trives med å spise mindre karbohydrater i hverdagen. Så nå er det bare å ta sats.. Jeg blir å legge ut litt oppskrifter og dele llitt av mine hverdager etter hvert.

Norske blogger www.blogglink.no ToppBlogg - toppliste for bloggere
Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits